Vores både:

FP Saona 47 – Ishøj

Lagoon 410 – Kolding

Bavaria 38 – Frederikshavn

Ferie på vand er en herlig ferie for hele familien.

Havene og fjordene indbyder i den grad til sejlerferie. Et væld af lystbådehavne og småøer byder sejlerfolket velkommen og ikke mindst er udelivet, samværet omkring grillen og det meget sociale liv i havnene er populært.

De danske farvande er fulde af beskyttede sejlads-områder, spændende ankerpladser og en bemærkelsesværdig smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der kun er korte passager mellem alle herlighederne.

Danmark byder på mere end 7000 kilometers kystlinje og byder på en overflod af hyggelige og moderne marinaer – samt interessante havnebyer med formidable shopping muligheder, kulturattraktioner og nogle af verdens bedste restauranter.

En tur til den svenske skærgård, de smukke fjorde i Norge eller det hyggelige nordlige Tyskland kan også varmt anbefales.

Ferie på vand handler, som navnet antyder, om ferieformer PÅ vandet og ikke nødvendigvis I det. Vand – som i hav, skærgård, sund og fjorde – er noget af det mest meditative at se og være på. Det giver ro i sjælen at se på vand, uanset om det er blikstille, eller om det er i evig bevægelse. Samtidig er det fascinerende at opleve solopgangen og morgenmaden i cockpittet, dagens sejllads med nye indtryk og en drink til solnedgangen, hvor himlen farves rød og roen sænker sig over havnen.

Der findes rigtig mange måder at holde ferie på vand på.

Er det familiens første ferie til søs, hvor det måske indtil nu har været weekendture med venner, der har været på programmet, eller aftensejladsen på sejlerskolen, kan det klart anbefales at starte med små dagture til de mange idylliske havne der findes.

Korte dagture er også ideelle når der er børn med om bord. De kan få tiden til at gå og elsker opgaverne om bord, men glæder sig også til de mange muligheder for nye legekammerater i nye havne.

Når I ikke har egen båd eller vil prøve noget større.

Flere og flere par har fundet værdien i at tage af sted og slå sig sammen på en større båd i stedet for at leje hver sin. Fordelene er indlysende; Fællesskabet og det at flere kan sejle gør, at man kan komme langt og eventuelt tage en natsejlads for hurtigt at være fremme ved ens ‘feriedestination’. Ved at sejle flere sammen falder prisen pr. person væsentligt.

Betingelser.

For at leje en af vores både skal du som skipper have mindst Duelighedsbevis og sejl-erfaring.
Alle bådene er udstyret med VHF-radio og derfor kræver vi også VHF/SRC bevis af mindst en person ombord.

Har du ikke disse beviser, kan du leje en skipper med, som gerne lærer fra sig undervejs og viser hvordan det hele virker.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er i tvivl. Se link nederst på siden.